costabravaenduro  copyright. All rights reserved.

WAT KUNNEN WIJ U BIEDEN :

In het noordoosten van Spanje aan de Costa-Brava  ligt de thuis basis van het enduro offroad rijden .

In het plaatsje Macanet de La Selva ligt een prachtige oude typisch Spaanse boerderij (Masia La Pineda )

welke recent in authentieke stijl is verbouwd met de luxe van nu.

 
Deze prachtige Masia is voorzien van een flink aantal luxe kamers voor een achttiental personen voor bed en breakfast (of vol pension) en een aantal  2-4 persoons en voor 4-6 persoons appartementen .

Alle kamers en appartementen zijn in luxe maar toch oude stijl volledig gerestaureerd,en van alle luxe voorzien.

 
Tevens is het complex wat overigens ruim 7 hectare groot is voorzien van een schitterend zwembad van 8 bij 18 meter,een prachtige zeer gezellige binnen/buiten bar (met het hele jaar HAPPY HOUR PRIJZEN) speel/sportvelden, fruit en olijfbomen en een minicamping voor tour caravans en campers.

 
Het plaatsje Macanet de La Selva ligt aan de voet van de Pyrenee├źn zodat we direct offroad de bergen in kunnen

        of de heuvelrand van de Costa-Brava in,zodat we dus niet beperkt zijn tot de kuststrook van Lloret de Mar al met al een schitterend en enorm gebied van de Costa-Brava tot Andorra met prachtige paden tracks hillclimbs en een enorm stuwmeer zodat er dus voor alle niveau's vol op mogelijkheden zijn.

Veel al zal er naast de gids een tweede La Pineda lid meerijden om alles zo plezierig en soepel mogelijk te laten verlopen.


Door het zeer milde klimaat kan er het hele jaar gereden worden met eigen of bij ons gehuurde Yamaha motoren,en door het uitgestrekte gebied kan er nu ook in de weekenden gereden worden zonder dat er overlast is voor de lokale bevolking.
 

Macanet de La Selva is een rustig klein dorpje met diverse leuke restaurants barretjes en terrasjes ,en is zeer centraal gelegen direct aan  afslag 9 van de A7.
 

Voor de mensen die van uitgaan houden, is bijvoorbeeld Lloret de Mar maar 15min Tossa de Mar 20 min Blanes 15min Platja de aro 20 min Girona 20 min en Barcelona 70km rijden.

Zodat er indien gewenst op rust (mid)dag veel te doen is, er hoeft niet perse elke dag gereden te worden het is tenslotte ook vakantie.

 
Harry is zo'n 15 jaar geleden  begonnen met offroad en enduro ritten aan de Costa-Brava en door samenwerking met verschillende lokale gidsen komen er steeds meer routes bij, en is in de jaren steeds meer uitgebreid met onder andere roadboek ritten ,quad tochten,motorcross (winter)trainingen en natuurlijk motorcross,enduro en offroad cursussen voor beginner tot ver gevorderden op een eigen circuit.

Het La Pineda Team heeft dus de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan om te zorgen dat een ieder met een onvergetelijke ervaring weer naar huis gaat.

het is uw vakantie/training dus er staat nergens moeten voor u bepaald,

moeilijk /makkelijk /hele of halve dagen alles is in overleg met het team mogelijk.

Masia de La Pineda heeft diverse arrangementen O.A  weekend arrangementen,

met ervaren lokale gidsen welke vanaf hun geboorte door de Costa-Brava toeren en ook steeds weer nieuwe routes uitzetten.

Ook voor de wintermaanden is het mogelijk om bij voorbeeld een weekje de verschillende mx circuits af te gaan,

en al dan niet met een trainer daar te gaan rijden .

Vanaf onze thuisbasis Masia La Pineda zijn vele mx circuits zeer snel bereikbaar , een overzicht van deze banen en specificaties zijn bij ons verkrijgbaar .

Macanet de La Selva is vanuit Nederland prima bereikbaar ,vanaf Amsterdam,Rotterdam en Eindhoven is de vliegtijd een kleine anderhalf uur naar Girona, daar kunnen wij u ophalen en bent u in 15 min ter plaatse voor een welkoms drankje aan de bar.

Met de auto is het +/- 1450 km afhankelijk van waar u vertrekt.

Heeft u eigen motoren en wilt u vliegen, wij kunnen het vervoer van uw motoren verzorgen, hierbij kunt u ook een grote koffer plaatsen zodat u met een kleine koffer(handbagage) direct door kunt lopen op het vliegveld!